Tuinarchitectuur

Afgestudeerd als landschaps- en tuinarchitect

Tuinarchitectuur door een gediplomeerde partner

Voor tuinarchitectuur heb je in Tuinen Vanderhaeghe een gediplomeerde partner gevonden. Onze zaakvoerder Vital rondde zijn studies landschaps- en tuinarchitectuur met succes af.

Inmiddels draait hij al enkele jaren mee als tuinarchitect. Zijn technische kennis kan hij dagelijks in de praktijk omzetten.

Erwin 1.2
IMG 2399
Favicon 2

Je tuin door ons laten ontwerpen en aanleggen?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!

Met levensechte 3D-beelden

Je tuinontwerp op maat

Zodra je van je laat horen, prikken we een datum voor een kennismaking. Daarin bespreken we je gewenste stijl, bijvoorbeeld een landelijke tuin met een vijver of een moderne tuin met een strakke grasmat. Vervolgens komen we ter plaatse om je buitenruimte op te meten.

Als we alle elementen in kaart gebracht hebben, beginnen we het ontwerp uit te tekenen: eerst een voorontwerp en daarna een levensecht 3D-beeld. Je kan tijdens de ontwerpfase altijd wijzigingen doorgeven. Voor ons is het cruciaal dat je 100 % tevreden bent met het resultaat! Ten slotte voegen we nog het beplantings– en materialenplan toe.

Benny Galle 1.1
Alle werken in eigen beheer

Inclusief tuinaanleg

Onze dienstverlening stopt niet bij het tuinontwerp. De eigenlijke tuinaanleg (incl. grondwerken) volgen we van begin tot eind op. Totale omgevingsprojecten in eigen beheer zijn dan ook onze grote sterkte. Benieuwd naar onze verwezenlijkingen? Neem dan eens een kijkje in onze fotogalerij. De talloze referenties daar zullen je sowieso over de streep trekken!

IMG 3722

Tuinen Vanderhaeghe uit Moorslede is je referentie voor tuinarchitectuur en tuinaanleg, van beplanting tot bestrating.